Med kontorrengøring opnår du det bedste indeklima for dine medarbejdere

Med kontorrengøring opnår du det bedste indeklima for dine medarbejdere

Ønsker du de bedste arbejdsvilkår for dine medarbejdere?

Normalt, når man diskutere arbejdsvilkår, går tanker automatisk mod løn, frokostordning og det sociale. Men det viser sig faktisk, at grundig kontorrengøring er én af de vigtigste elementer for at opretholde dine medarbejders produktivitet og lyst til at arbejde.

Alt for mange undervurderer konsekvenserne af et dårligt indeklima, hvilket er resultatet af sjusket og middelmådig rengøring. I mange tilfælde prioriterer arbejdspladserne at påtage sig rengøringen selv, da der i mange tilfælde er tale om mindre kontorfællesskaber. Så bliver kontorrengøringen ofte udeligeret til de forskellige medarbejdere, så alle har hver deres arbejdsområde. Dog efterlader denne prioritering ofte manglende effektivitet og snavsede arealer, fordi medarbejderne ikke gider at bruge deres arbejdstid eller fritid på at gøre rent på kontoret.

Hvordan kan manglende kontorrengøring påvirke dine medarbejdere?

Udover at manglen på rengøring kan ses i opbygningen af snavs i hjørnerne, så medbringer det også større helbredsmæssige konsekvenser.

Lokaler, hvor der ikke bliver gjort ordentligt rent er perfekte steder for bakterier at gemme sig. Når man hver dag går op og ned af hinanden i et lukket kontorrum over et længere tidsrum, så er chancerne for at blive smittet med f.eks. forkølelse, virus eller anden sygdom maksimale. Dette kan betyde større fravær hos medarbejderne, hvilket kan resultere i virksomhedens produktivitet og generelle resultater. Dog kan dette forhindres ved grundig rengøring, hvor der bliver lagt vægt på renlighed i alle aspekter, så antallet af medarbejdernes sygedage mindskes, mens produktiviteten stiger.

I forbindelse med de usynlige konsekvenser af dårlig rengøring, kan hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær også opstå i forlængelse af et dårligt indeklima.

Derfor er det vitalt at genoverveje kontorrengøringen i virksomheden, såfremt man ønsker optimale vilkår for et sundt arbejdsmiljø for medarbejderne. Således kan professionel erhvervsrengøring anskues som en investering i dine ansattes helbred og den overordnede velfærd på kontoret.

Der er hjælp at hente hos Renice rengøringsservice

Beliggende i Nordsjælland finder du det erfarne rengøringsfirma Renice. Med mere end 10 år i branchen består teamet af topprofessionelle og veluddannede rengøringsfolk, der sætter en ære i at udføre ethvert job uden slinger i resultaterne. Renice ved, at alle virksomheder er forskellige og derfor har individuelle behov, når det det kommer til rengøringen. Derfor ligger rengøringsfirmaet vægt på fleksibilitet, så der ikke er nogen faste rammer for, hvordan aftalen om erhvervsrengøring skal se ud.

Det betyder, at ud fra lokalernes beliggenhed og deres layout fremsætter Renice en plan for, hvornår og hvor ofte, de skal komme og gøre rent.

Ikke alene slipper du og dine medarbejdere for at bruge jeres tid med støvsuger og støveklud i hånden, men i får også stillet sikkerhed for, at i arbejder i et sundhedsmæssigt sikkert miljø, hvor rengøringsservicen har været rundt i alle kroge og hjørner.

Så leder du efter kvalitetsrengøring, hvad enten det handler om skolerengøring, trapperengøring eller kontorrengøring, så tilbyder Renice fleksibelt og kvalitetsfokuseret rengøring i Nordsjælland. Er du interesseret i at høre mere, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud?