Find dit nye snedkerkøkken i København

Find dit nye snedkerkøkken i København

Bor man i København, uanset om det er i lejlighed eller i kartoffelrækkerne, så kender man til pladsproblemerne, som beliggenhederne medfører. Udover badeværelset, er køkkenet nok det mindste rum i boligen. Her er der lige blevet gjort plads til en kogeø, måske et enkelt skab eller to, en vask og muligvis et par overskabe. Derfor opgiver mange drømmen om et nyt luksuskøkken, da de skæve vægge og ulige gulve ofte sætter for mange begrænsninger for, hvad der kan lade sig gøre.

Når beslutningen om et nyt køkken er taget, starter de fleste med at få inspiration hos større køkkenforretninger, da det ofte er mere overskueligt og der er flere fremstillede køkkener. Dog mødes mange af tvivl, når de bliver informeret, om at køkkenerne leveres i faste installationer, og derfor ikke kan tilpasses 100 procent til skæve vægge og ulige gulve.

Derfor vælger mange at leve med deres nuværende køkken, da de ikke ved, hvilke andre muligheder, de har.

Vælg specialisterne

Er man på udkig efter et nyt køkken i København, så kan det mange gange betale sig at åbne øjnene op for mere alternative løsninger. På Østerbro finder du Haus and Honey, som er specialister inden for skræddersyet snedkerkøkkener i København. Derfor er de også hjemmevante i problematikkerne, som små, store og ujævne køkkener medbringer.

De har store erfaring med køkkener af enhver slags, hvorfor de har hjulpet mange kunder i København med at indrette og bygge deres nye køkken, så det passer til lige netop deres hverdag og behov.

Få dit køkken skræddersyet

Køkkener kan se ud på mange forskellige måder, hvorfor det kan være svært at fine ud af, hvordan ens egent køkken skal se ud. Derfor er det mange gange en god idé at tage sig tid til at blive inspireret, så køkkenets design er velovervejet.

Med et håndlavet snedkerkøkken er man sikker på at få et køkken, som ingen andre har, da det er tilpasset til de individuelle ønsker og krav. Ved at kombinere snedkerelementerne med Rotpunkt elementer forbindes det bedste fra begge verdener i form af tysk kvalitet og et køkken, der er til at betale.

En længerevarende løsning

På trods af en lidt højere pris, så er et håndlavet snedkerkøkken en investering i boligen, da det er kvalitet fra inderst til yderst. Håndlavet samlinger, godt håndværk og ægte træsorter sætter standarden for et køkken, der holder kvaliteten, udseendet og funktionalitet mange år frem.