Konkurrencen blandt låsesmede er høj. Hvordan vælger du som forbruger?

Konkurrencen blandt låsesmede er høj. Hvordan vælger du som forbruger?

I dag er der utallige låsesmede at vælge mellem – det gælder stort set i hele landet. Det et udtryk for, at konkurrencen er utrolig høj – og stadig stigende. Det stiller krav til både forbrugere og til låsesmede. Forbrugere har flere muligheder at forholde sig til, hvilket kan føre til, at de bliver mere kritiske. Det kan også skabe større forvirring, da antallet af udbydere blot stiger. Fra låsesmedens synspunkt betyder den øgede konkurrence også, at de må skille sig ud og tilbyde noget unikt til kunden. Hvert fald hvis der er chance for, at de skal vælges frem for konkurrenten. Det er forskelligt, hvilke parametre låsesmedene vælger at fokusere på. Tager vi AB Låseservice – en låsesmed i Odense – betyder tilliden mellem arbejdsmand/firma og kunde utroligt meget. Lad os forsøge at uddybe dét parameter.

Den gode dialog og kundebehandling

Men hvad betyder det egentlig, at der er tillid mellem firma og kunde? Og hvordan skabes det samt vedligeholdes? I den korte version handler det om, at kunden skal finde dig troværdig, hvis han eller hun skal købe dit produkt/ydelse frem for konkurrenten. Den tankegang kan spores helt tilbage til de klassiske appelformer, som består af logos, patos og etos. Etos handler om, hvor troværdig du er, og på den måde kan man godt overføre appelformen til nutidens tankegang. AB Låseservice vægter som sagt dette punkt højt. I en tid, hvor gode anmeldelser er alfa omega, kan man ikke bebrejde nogen at fokusere på god omtale. Den måde, det bliver ført ud i, i praksis, er ved at løse opgaverne med fuld professionalisme, at have gennemsigtighed i alle processor og at yde god kundeservice – uafhængig af opgavens omfang. Kunder bliver altid godt informeret, så de ikke får nogle ubehagelige overraskelser, når regningen lander. Og så møder låsesmedene altid op med et smil på læben og med fokus på den optimale løsning. Dette kommer udtryk både i Odense-afdelingen, men også i Oslo og Bærum, hvor låsesmeden også kan findes.

Kontakt låsesmeden, hvad end din opgave er stor eller lille

Nogle folk bruger kun låsesmede, når der er tale om akutte opgaver. Men som fagpersoner kan de udføre en bred række af opgaver, som kan være både enkle og komplekse. Rundt om i landet er der rigtig mange, der har en forældet lås – potentielt uden at vide det. Hvis du går og er bekymret for, om din bolig er sikker nok, og om din lås godt kunne bruge en udskiftning, kan du med fordel bruge en låsesmed. De udfører større sikkerhedstjek, og de fleste deler også ud af gode tips til, hvad du kan gøre i dagligdagen for at højne sikkerheden.