Det bruges kornsnegle til

Det bruges kornsnegle til

Er du inden for landbrug, har du helt sikkert hørt om og/eller selv brugt kornsnegle. Kornsnegle anvendes nemlig inden for store dele af landbruget, når det kommer til transport af korn. De bruges i både store og små landbrug, men kun i en kort periode. Den anvendes nemlig, når kornet er klar og skal transporteres eller opbevares.

En kornsnegle basismaskine hos Søby Maskinaktieselskab fås enten med kileremstræk eller snekkegear. Derudover består de af den af motorkonsol og sneglehoved med udløb, flere forskellige forlængere med samlemuffer, sneglehoved inklusiv beskyttelse og en motor. Dertil kommer forskellig slags tilbehør. Der er tale om et kvalitetsprodukt, der kan udbygges og ændres, hvis eller når behovet ændrer sig.

Søby Maskinaktieselskab


Søby Maskinaktieselskab ligger i Højslev. Det er en familiedrevet virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling, produktion og levering af forskellige løsninger til landbruget – herunder transport, hvor SØBY kornsnegle anvendes. SØBY kornsnegle bliver i dag brugt mange steder i landbruget, når det er tid til, at korn og formalet materiale skal transporteres.