Brønshøjtandlæge holder åbent om lørdagen

Brønshøjtandlæge holder åbent om lørdagen

Det er vigtigt at have gode og sunde tænder. Tænderne er nemlig afgørende for, at vi kan spise og trygge maden ordentligt. Derfor er det også vigtigt, at man kommer til tandlægen. Det er forskelligt og afhænger af den enkelte, hvor ofte man bør besøge tandlægen. Mange tandlæger har dog åbningstider inden for almindelig kontortid. Det kan besværliggøre tandlægebesøge for nogen. Hos Tandlægerne Brønshøj Torv holder man åbent om lørdagen. På den måde er klinikken mere tilgængelig, og flere mennesker har mulighed for at få den nødvendige tandbehandling.

Derfor skal man til tandlægen

Det er ikke for sjov, at man får en indkaldelse til tandlægen. Tandlægen har nemlig lavet en individuel vurdering af netop dit behov. Det er nemlig på baggrund af din risikoprofil og dine tidligere og evt. nuværende sygdomme, at tandlægen vurderer, hvor ofte du bør komme. Hos Tandlægerne Brønshøj Torv er det blevet gjorde nemmere at få en tid, fordi der også er åbent om lørdagen.

Skønhed og kosmetik

Hos Tandlægerne Brønshøj Torv tilbyder man stort set alle former for tandbehandling, lige fra almindelig og regelmæssig tandpleje til akutte tandproblemer. Dertil kommer, at klinikken også tilbyder højtspecialiserede kosmetiske tandbehandlinger og tandregulering med Invisalign.