Dansk Boligforsikring – mission, vision og værdier

Dansk Boligforsikring - mission, vision og værdier

Dansk Boligforsikring er et forsikringsselskab, der er førende inden for deres kernekompetence: ejerskifteforsikring. Virksomheden blev stiftet i 2001/02 og har siden da hjulpet danskerne trygt igennem boligkøbet ved at være behjælpelige med flere trin i processen. De samarbejder med en lang række partnere, som alle byder ind med ekspertise inden for deres felt. På den måde kan de hjælpe kunder med at få udarbejdet eksempelvis tilstandsrapport. Dansk Boligforsikring består både af en direktion og en bestyrelse og er ejet af en række danske aktionærer.

Læs mere om Dansk Boligforsikring her.

Den komplekse ejerskifteforsikring og færre udbydere

I de senere år er der flere forsikringsselskaber, der har trukket ejerskifteforsikringen tilbage fra produktsortimentet. Det skyldes, at det i nogle tilfælde kan ende med at blive en underskudsforretning. Nogle selskaber endte med at tabe penge på produktet, fordi der blev udbetalt mere, end der blev betalt ind. Ejerskifteforsikringen har da også givet anledning til et gap i forventninger mellem kunder og selskaber. Forsikringsbetingelserne kan være svære at tolke og forstå som forbruger, da der er tale om juridisk sprog. Ligeledes tager det tid at sætte sig grundigt ind i, og derfor kan man have tendens til blot at skimme de beskrevne forhold. Dansk Boligforsikring – såvel som andre selskaber – opfordrer dog til, at man tager sig tid til at læse betingelserne. Det kan medføre, at man ikke bliver skuffet og har urealistiske forventninger til, hvad ejerskifteforsikringen dækker.

Du kan læse mere om ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring her.

Hvad kendetegner Dansk Boligforsikring? Værdier og mission

Siden stiftelsen i 2001/02 har Dansk Boligforsikring haft en mission om at levere et rigtig godt produkt i form af boligforsikringer. Både med hensyn til ejerskifteforsikring og sælgeransvarsforsikring har det været vigtigt at kunne tilbyde et produkt til danskerne med fokus på bred dækning og fornuftige priser. Med vejledende priser på ca. 13.000-26.000 på et standard hus har Dansk Boligforsikring altid ligget i den lave ende af prislejet, hvis man sammenligner med konkurrerende selskaber på markedet. På den måde har man appelleret bredt, da omkostningen for en ejerskifteforsikring i forvejen kan virke som et relativt stort engangsbeløb. Selvrisikoen ligger på 5000 per skade med en maks grænse på 20.000.

Læs mere om pris på ejerskifteforsikring her.

Med henblik på at tegne et billede af, hvem Dansk Boligforsikring egentlig er, er det også værd at nævne nogle af de seneste virksomhedsaktitiviteter. I november kunne selskabet udmelde, at de ville være at finde på sponsorlisten til Team Rynkeby-løbet i sommeren 2020. Initiativet blev skudt i gang af, at en kollega fra Dansk Boligforsikring selv skulle være en del af løbet. Dansk Boligforsikring støtter op som guldsponsor.

Sociale medier

Dansk Boligforsikring er et af de selskaber, der udnytter de sociale platforme. Både Facebook, LinkedIn, blog og Twitter bruges som et led til at dele relevant indhold. Indholdet varierer og kan bestå af eksempelvis gode råd til vedligeholdelse af bolig, boligtendenser, statistikker fra boligmarkedet med mere. Såfremt du vil være opdateret på de fronter, er virksomheden et godt sted at starte.

Følg Dansk Boligforsikring på Facebook eller på LinkedIn.

Salget af boliger stiger stadig

Selvom mange havde forudset, at 2019 ville blive et år, hvor salget af ejerboliger ville være faldende sammenlignet med 2018, viste dette sig ikke at være tilfældet. Det samlede boligsalg steg i alt set, og især sommerhuse tog et ordentligt ryk opad.

Særligt én type huse var meget populære. Det drejer som om energivenlige huse. Energimærker er noget, danskerne er begyndt at blive meget mere obs på, hvilket kommer til udtryk i, hvilke boliger der sælger rigtig godt. Et mere energivenligt er både noget, der gavner miljøet og klimaspørgsmålet. Det vidner altså om, at forbrugere er blevet mere obs på dette, og også lader det afspejle i deres handlinger og beslutninger. Valget af energivenlige boliger har selvfølgelig også den fordel, at det skaber positive aftryk på regningen. Man kan spare mange penge på varmeregningen, hvis man har en bolig, der er godt isoleret.