Virksomhed i Flensborg med hestefoder og træpiller

Virksomhed i Flensborg med hestefoder og træpiller

Der findes mange produkter, som man kan købe billigere i Tyskland end i Danmark. Dette er selvfølgelig på grund af den højere moms, der findes i Danmark i forhold til Tyskland. To af disse produkter er træpiller og hestefoder. Både ved køb af hestefoder eller træpiller vil man i Tyskland kunne opnå fine besparelser.

Høj kvalitet og på samme tid gode priser

En virksomhed i Flensborg har begge produkter til gode priser. Deres udvalg af træpiller varierer meget i pris. Der er dog ikke gået på kompromis omkring kvalitet. Du vil derfor stadig opnå en høj kvalitet, selvom prisen er lav. Det betyder, at man kan købe billige træpiller, der på samme tid har en høj brandværdi og en lav asekudvikling. Mange tror at træpiller, som disse skal koste mange penge, men her er det muligt at købe kvalitet til gode priser. For at kvalitetssikre træpillerne bliver der i hele forløbet foretaget kontrol. Det skal være med til at sikre den høje brandværdi og lave askeudvikling.

Mere miljøvenligt end fossile brandstoffer

Valget af træpiller er det miljømæssige valg kontra brændeovn. Træpiller er nemlig CO2-neutrale. Af samme grund har man de seneste år set en stor stigning i efterspørgslen på træpiller. Dette skal ses i lyset af bølgen af grøn energi, som virksomhederne også er hoppet med på. Træpiller er nemlig bedre for miljøet, men også billigere end fossile brændstoffer.

Mange kendte mærker af hestefoder til billige priser

Virksomheden i Flensborg har dog meget andet end træpiller. Et af disse ting er som sagt hestefoder. Her vil også kunne få en stor besparelse på køb i forhold til i Danmark. Udvalget af hestefoder er stort, og der forhandles mange kendte mærker som: Eggersmann, Pave, Havens, Champ og St. Hippolyt. Det er dog vigtigt at understrege, at virksomheden som udgangspunkt ikke har hestefoder på lager. Der skal derfor foretages en bestilling på forhånd. Virksomheden lover en ventetid på max en uge.

Virksomheden forhandler dog også andre produkter end træpiller og hestefoder. Det vil derfor være en god idé at se nærmere på deres hjemmeside. Her er det også muligt at forudbestille hestefoder, hvis det ønskes. Virksomheden tilbyder flere former for levering. Den første henter man selv sine varer. De to andre finder man et transportfirma til at gøre det. Enten et firma man selv finder eller hos en af deres samarbejdspartnere. Det vil derfor være muligt at finde den transportform, du synes passer bedst til dine behov.