Privathospital med speciale i plastikkirurgi

Privathospital med speciale i plastikkirurgi

Nygart er et privathospital, der udfører plastikkirurgi med et team af erfarne speciallæger, og de er med årligt 10.000 brystoperationer en af de største aktører på det danske marked. Privathospitalet vægter den professionelle tilgang højt, og sørger for at patienten oplever tryghed gennem hele forløbet.

Siden 1997 har Jesper Nygart drevet privathospitalet og tilbyder plastikkirurgi inden for bryster, ansigt og krop generelt. Så om du skal have forstørrelse, løft eller reduktion af bryster, så er Nygart privathospital behjælpelige. For Nygart privathospital er det vigtigste at være ærlig over for kunden, og sikre at kunden kan, føle sig godt tilpas med sit udseende.

Den overvejende andel af kvinder der overvejer en brystoperation gør det med henblik på en forstørrelse eller en mere kvindelig form. Hos Nygart privathospital er man behjælpelige over for alle typer at patienter. Bestil tid online eller ring allerede nu på 70 27 57 57.

Der er inden for de senere 20 år sket en stor udvikling omkring plastikkirurgi. Dette har givet et privathospital som Nygart nye muligheder og teknikker til at behandle deres patienter. Denne udvikling er også sket inden for ansigtoperationer. Gennem denne udvikling er det blevet lettere og sikrere at udføre korrektioner af kindben og ører samt ansigtsløft og løft af øjenlåg.

Udover plastikkirurgi tilbyder Nygart privathospital også ikke-kirurgiske behandlinger som: hårfjerning, læbeforstørrelse, hudforyngelse og rynkebehandling. Disse behandlinger finder sted i både Lyngby, Aarhus og København.

V ed rynkebehandling tilbyder privathospitalet botox, fillers og skinboosters. Rynkebehandlingen skal sikre, at rynker der får patienterne til at se enten ældre eller sure ud elimineres.

Behandlingsformer stammer tilbage fra 1960’erne

Botox er den mest kendte af disse behandlingsformer og stammer tilbage fra begyndelsen af 1990’erne. Derfor er behandlingen kendt og blevet udført adskillige millioner af gange på verdensplan. Nygart privathospital har stor erfaring med botox behandlinger, men tilbyder som sagt også fillers og skinboosters.

Den professionelle tilgang og de erfarne speciallæger er grundstenene hos Nygart privathospital og skaber tryghed og ensartede behandlingsforløb. Dette sker gennem en ærlig og kompetent rådgivning for at finde den behandlingsform, der passer ideelt til patienten.

Gennem sundhedsstyrelsen hjemmeside ses det, at privathospitalet har været inspiceret af Embedslægeinstitutionen, og at disse besøg ikke har bidraget med kritiske bemærkninger.

Kontakt Nygart privathospital hvis du har spørgsmål eller for at få en uforpligtende konsultation på et af vores kontorer i Lyngby, Aarhus eller Købehavn.

Tlf. 70 27 57 57 på mandage, tirsdage og torsdage 8-17, onsdage 8-18 og fredage 8-16.