Sommeren kalder – har du styr på båden?

baadtransport

Vi har allerede fået lov at nyde rigtig godt af den danske sommer. De sidste 3 uger har været fyldt med solskin og høje temperaturer. Det er forhåbentlig ikke det sidste, vi har set af sommeren. Hvis du ikke var helt forberedt på denne omgang af dejligt vejr, kan du nå at blive det endnu. Udover græsplænen, der skal stå knivskarpt, grillen der skal klargøres og gøres rent, og havemøblerne der skal findes frem, skal du måske også have styr på båden. Dem, der ejer en båd, ved formegentlig godt, at der er tale om et stort arbejde. Den største tjans er måske at få den transporteret fra A til B, hvis den har været over land. Nogle vælger selv at gøre det, andre hyrer et firma. Gør du det selv, er det utroligt vigtigt at have styr på de små detaljer. Er der noget, der går galt under transporten, kan det nemlig medføre skrammer på båden. Skrammer, som i sidste ende vil blive langt dyrere, end hvis man havde hyret et professionelt firma. En af de firmaer, der kan være behjælpelige, er Johannesesen Kran og Maskintransport – en landsdækkende virksomhed med speciale i kranservice og maskintransport.

Fordelen ved at vælge et firma med så mange års erfaring er, at du for det første selv slipper for bøvlet, og at du er sikker på, at båden bliver sikker transporteret. Hos Johannesen har man de nødvendige kraner og det nødvendige udstyr til at sikre en gnidningsfri og sikker transport.

Bådtransport kan være én af tingene, du skal have klargjort til sommeren. Det kan også være, du står over for en større haverenovering eller et andet projekt. Og her kan et kranfirma faktisk også være behjælpelige. Du kan eksempelvis leje en kran til at flytte et skur, et legehus eller lignende.